ေရခဲရိုက္ထားတဲ့ငါးေတြကို တခါတေလအေရးေပၚ အိမ္မွာခ်က္စရာေတြကုန္သြားရင္ (ခဏခဏ ခရီးရက္ရွည္ထြက္ေတာ့ ရုတ္တရက္ျပန္လာတဲ့ေန႔ဆိုရင္ ေရခဲေသတၱာကေဟာင္းေလာင္းျဖစ္ေနပါတယ္) အဲလိုမ်ဳိးၾကရင္ခ်က္စားဖို႔ ဝယ္ထားရတတ္ပါတယ္။
လုပ္တာတခါေရးဖူးပါတယ္။
စိတ္ထင္တာပါ)
မ်ားဘူး..က်မက ပဲငံျပာ ရည္ေလးနဲနဲခပ္လို႔ အေရာင္ညိဳတိုတိုေလးျဖစ္တာပါ။ ဟင္းေတြခ်ဳိၿပီး အရသာ ရွိဖို႔က ပဲငံျပာရည္ရယ္ငါးငံျပာရည္ရယ္ ဆားရယ္ က်မေတာ့ ဒီ၃ မ်ဳိးအဓိကထားသုံးေလ့ရွိပါတယ္။ ကိုယ္တိုင္လုပ္ ငါးမွဳန္႔ နဲ႔ပုဇြန္မွဳန္႔ ကိုဟင္းခ်ဳိရည္ေတြခ်က္ရင္ခပ္ဖို႔ထားပါတယ္။ ဒီေခတ္ႀကီးမွာ အစား
အေသာက္ေတြက ဓါတုေဆးေတြနဲ႔ သိပ္မစိမ္းၾကဘူးေလ..။ မေရွာင္ႏိုင္ရင္လည္း ကိုယ္ဘဲ ခံရမွာ။
ျမန္မာျပည္က ပုဇြန္ေျခာက္ကိုေတာ့ အခုနဲနဲေၾကာက္ေနၿပီ။ အေရာင္ဆိုးၾကတယ္တဲ့။
အားလုံးဘဲရႊင္လန္းခ်မ္းေျမ႔ၾကပါေစ~~~
မီးမီး
ႀကိဳက္....:)
ReplyDeleteအႀကိဳက္ခ်င္းတူ..:P
Deleteစားခ်င္စရာ း)
ReplyDeleteအဲေန႔ကထမင္းအရမ္းႀကီးစားပစ္လိုက္တယ္၊
Delete:))))
ဂြတ္မယ့္ပံုု...ခ်က္စားဦးမယ္..ငါးေတြ ခ်က္ရင္ ညွီလိုု ့...ပင္လယ္စာကိုုလည္း အေသၾကိ ုုက္..း)
ReplyDeleteခ်က္စားညီဘူး..
Deleteသာမီးေလး... း)
ဒိလိုုမ်ဳိးေလးၾကိဳက္တာေပါ့။
ReplyDeleteမအိုင္အိုရာရဲ႔ဟင္းေတြၾကည့္ၿပီး၊
Deleteအတုခိုးထားတာေတြေပါ့..
း))))
မမီး ငါးမႈန္႔လုပ္နည္းေလးတင္ေပးပါဦး စမ္းလုပ္ၾကည့္ခ်င္လို႔...
ReplyDeleteမိုးေငြ႔ေလးေရ..
Deleteကိုယ္ေျပာတာ ငါးကိုအမွဳန္႔လုပ္တာေနာ္..
ပုဇြန္ေျခာက္မွဳန္႔လုပ္သလိုေလ..
အင္းး..."မွဳန္႔ " နဲ႔ "မူန္႔" စာလုံးေရးတာမ်ားလဲြၿပီေၾကာင္း...
ကိုယ္က " ဟထိုး" သံပါေအာင္လို႔ "မွဳန္႔ "လို႔ေရးတာ။
မိုးေငြ႔ေျပာတဲ့ငါးမူန္႔က ဟိုေၾကာ္စားရတဲ့ ကၽြတ္ကၽြတ္ဝါးစားရတဲ့၊
ဟာမ်ဳိးလားကြယ္...ကိုယ္လည္းအရမ္းႀကိဳက္တယ္။
ေက်ာင္းတုံးက သူငယ္ခ်င္း အေထာင္၊အသုတ္..(ၿမိဳ႔နံမည္)
သူတို႔ကစီးပြားေရးအျဖစ္ထုတ္တာတဲ့၊
တခါခါယူလာရင္ ဆာလာအိတ္နဲ႔အျပည့္၊
အားတိုင္းဝါးခဲ့ရဖူးတာေပါ့..။
ဟီး..လုပ္နည္းေတာ့သိဘူး..။
(ၾဆာဟန္ၾကည္ကေတာ့ေျပာရွာပါတယ္၊
ေႏြရာသီမွာ ျမန္မာစာအထူးသင္မလို႔၊
က်မကိုလက္ေထာက္ခန္႔မယ္.ဆိုဘဲ..း))))
ငါးေတာ့ မႀကဳိက္ဘူးဗ်ဳိ႕...အိမ္ရွင္မကေတာ့ ႀကဳိက္ပါ့ဗ်ာ...ငါးၿပီးရင္းငါးပဲ...
ReplyDeleteဒါေၾကာင့္မဒမ္ၾကည္ကလွေနတာကိုး...
Deleteငါးစားလို႔..ကိုယ့္လိုေနမွာေပါ့...
ဟီး...း)))))
I Love it!!
ReplyDeleteKhine
I know you will love it.
Delete:)))