လိုက္ျပဳတ္တယ္။ေရစိမ္လိုက္ ေပါင္းလိုက္ မျဖစ္ဘူး။
ျပန္လုပ္တယ္ ဆိုတာထည့္ ေရစိမ္ ေရလဲွ ထမင္းအိုးနဲ ့ခ်က္တယ္။
အဲတာလည္းတူးျပဲမနပ္ပါဘဲ။
ေနာက္ဆုံးေတာ့ chick Peas နဲ ့ဘဲအဆင္ေျပပါတယ္။
ထိုဖူးခ်ဥ္ဆိုတာ သူမ်ားေတြကဆီထိုဖူးလို ့ေခၚၾကေပမဲ့....
က်ဳိင္းတုံကရွမ္းမေတာ့ ဆီမပါတာဘဲၾကိဳက္လို ့၊
က်ဳိင္းတုံကေန၀ယ္လာခဲ ့တဲ့ထိုဖူးခ်ဥ္ေလးပါ။
က်ဳိင္းတုံကရွမ္းမေတာ့ ဆီမပါတာဘဲၾကိဳက္လို ့၊
က်ဳိင္းတုံကေန၀ယ္လာခဲ ့တဲ့ထိုဖူးခ်ဥ္ေလးပါ။
မီးမီး
တိုဖူးခ်ဥ္က ကုန္ေတာ႔မယ္ေနာ္ ဟဲဟဲ
ReplyDeleteအိမ္က တိုဖူးခ်ဥ္ပံုးထဲက တပုလင္းတျပည့္ ဖိသိပ္ယူလာတာ ဒီေရာက္ေတာ႔ ပ်က္သြားတယ္။ ႏွေျမာလိုက္တာ။ လက္ဆြဲက အဲလိုေတြေပးမသယ္ေတာ႔ အိတ္ႀကီးထဲထည့္ရေတာ႔ ဆီမစိမ္ခဲ႔ဘူးေလ။
တို႔လည္း ဒီပဲကို ပဲျပဳတ္အစားသံုးတယ္။ ပဲျပဳတ္ဖို႔ စိတ္မ႐ွည္ဘူးေလ။ တခါလုပ္တာမရလို႔ ခုေတာ႔ဒါပဲစားတယ္။ ေကာင္းတယ္။ ပဲျပဳတ္လိုဘဲ။
အဟီး..
ReplyDeleteစားတိုင္းကုန္ေတာ့မယ္.
ကုန္ခါနီးေလးဆိုျပီးတိုင္းစားေနရတာ.
ဒိတပါတ္မွာေတာ့ တာတာျပသြားျပီ.
ဒီလိုဆီမစိမ္တဲ့ အခ်ဥ္မ်ဳိးက.
စူးႏြယ္ ခပ္တဲ့ဇြန္းေတြ ပုလင္းေတြက
ဆီမေျပာင္ရင္လည္း.
ပ်က္တတ္တယ္.
က်မ ျမန္မာျပည္ကေန ဒီတခါ
ဒီတမ်ဳိးဘဲဘယ္လာတယ္:))
ဟင္း..အဲ့ဒီပဲၿပဳတ္ထမင္းေၾကာ္နဲ့ၾကက္ဥမက်က္တက်က
ReplyDelete္ေၾကာ္ေလးရယ္၊လက္ဘရည္ပူပူေလးရယ္..ရွလြတ္..ေၿပာရင္းနဲ့ေတာင္စားခ်င္လာၿပီ..လုပ္စားအုန္းမယ္...စု
စားခ်င္လာၿပီ၊ ဆီတို့ဖူးစားတာ တေနကုန္အိမ္ေနတယ္ မတည့္ဘူးလားမသိ၊ေသြးကနဲနဲေလးေတာ့တိုးလာတယ္..အိမ္တာကအသကုန္..စု
ReplyDeleteေဒၚေဒၚစု..
ReplyDeleteအိပ္စက္ျခင္းသည္၊
လူနဲ ့တည့္၏။
ဟီး..ဟုတ္တယ္။
ေသြးတိုးတတ္တယ္။
အရက္ တရုတ္မဆာလာအစုံပါတာကိုး။