Tuesday, August 2, 2011

ပုဇြန္ဒန္ေပါက္

ဂီး(Ghee) မဆာလာ ခရမ္းခ်ဥ္သီး ၾကိတ္ထားတဲ့ဂ်င္း ၾကက္သြန္ျဖဴေရာဆီသတ္လိုက္တာ
ပုဇြန္ေလးေတြကိုကင္တယ္
ျပီးေတာ့ပူးေပါင္းေၾကာ္ေလွာ္ပါတယ္
ထမင္းတထပ္ဟင္းတထပ္ၾကက္သြန္ေၾကာ္ေလးျဖဴး
စတီးအိုးထဲေျပာင္းထဲ့oven နဲ ့ဖုတ္ဆိုရင္..
ဒီလိုေလး စားလို ့ေကာင္းတယ္ေနာ္..
ဆီေၾကာက္လို ့နဲနဲေျခာက္ေျခာက္ေလးေပါ့:P

4 comments:

  1. ပုစြန္ဆို သိပ္ႀကိဳက္ေပါ႔။ ၾကက္ေပါင္သားေတြက အေရခြံေတြနဲ႔ဆီမ်ားလို႔ မစားခ်င္တာနဲ႔ အေတာ္ပဲ။ ေနာက္မွနည္းနာယူၿပီး လုပ္ၾကည့္ဦးမယ္။:P
    အေမလည္း ဂီးသံုးတယ္ ေမႊးတယ္ေနာ္

    ReplyDelete
  2. ဟုတ္တယ္.
    ကုလားမေလး ၂ေယာက္ရဲ ့
    YouTube မွာေတြ ့လို ့သူတို ့ေတာ့
    ဆန္နဲ ့ပုဇြန္ေပါင္းခ်က္တယ္
    ကိုယ္က ပုဇြန္မွာေရေတြအမ်ားၾကီးထြက္မွာစိုးလို ့
    ကင္လိုက္တာေမႊးေမႊးေလး..:D

    ReplyDelete
  3. သိပ္သေဘာက်တာပဲ၊
    တခါမွ မစမ္းဖူးဘူး။
    ေအာင္ျမင္ရင္ လာေျပာအံုးမယ္ေနာ္။

    ReplyDelete
  4. အၿပံဳးပန္းေရ..
    စမ္းၾကည့္ပါ။
    က်မဒီကဆိုင္ေတြမွာစားၾကည့္တာ၊
    အရမ္းစားေကာင္းလို ့၊
    ေနာက္ငါးနဲ ့လုပ္တာတင္အုံးမယ္။

    ReplyDelete