ဂီး(Ghee) မဆာလာ ခရမ္းခ်ဥ္သီး ၾကိတ္ထားတဲ့ဂ်င္း ၾကက္သြန္ျဖဴေရာဆီသတ္လိုက္တာ
ပုဇြန္ေလးေတြကိုကင္တယ္
ျပီးေတာ့ပူးေပါင္းေၾကာ္ေလွာ္ပါတယ္
ထမင္းတထပ္ဟင္းတထပ္ၾကက္သြန္ေၾကာ္ေလးျဖဴး
စတီးအိုးထဲေျပာင္းထဲ့oven နဲ ့ဖုတ္ဆိုရင္..
ဒီလိုေလး စားလို ့ေကာင္းတယ္ေနာ္..
ဆီေၾကာက္လို ့နဲနဲေျခာက္ေျခာက္ေလးေပါ့:P
ပုစြန္ဆို သိပ္ႀကိဳက္ေပါ႔။ ၾကက္ေပါင္သားေတြက အေရခြံေတြနဲ႔ဆီမ်ားလို႔ မစားခ်င္တာနဲ႔ အေတာ္ပဲ။ ေနာက္မွနည္းနာယူၿပီး လုပ္ၾကည့္ဦးမယ္။:P
ReplyDeleteအေမလည္း ဂီးသံုးတယ္ ေမႊးတယ္ေနာ္
ဟုတ္တယ္.
ReplyDeleteကုလားမေလး ၂ေယာက္ရဲ ့
YouTube မွာေတြ ့လို ့သူတို ့ေတာ့
ဆန္နဲ ့ပုဇြန္ေပါင္းခ်က္တယ္
ကိုယ္က ပုဇြန္မွာေရေတြအမ်ားၾကီးထြက္မွာစိုးလို ့
ကင္လိုက္တာေမႊးေမႊးေလး..:D
သိပ္သေဘာက်တာပဲ၊
ReplyDeleteတခါမွ မစမ္းဖူးဘူး။
ေအာင္ျမင္ရင္ လာေျပာအံုးမယ္ေနာ္။
အၿပံဳးပန္းေရ..
ReplyDeleteစမ္းၾကည့္ပါ။
က်မဒီကဆိုင္ေတြမွာစားၾကည့္တာ၊
အရမ္းစားေကာင္းလို ့၊
ေနာက္ငါးနဲ ့လုပ္တာတင္အုံးမယ္။