သခြါးသီးအစား ေဂၚလခါးသီး
carrot ကလည္းေဘဘီေလးဘဲ
ၾကက္အူေခ်ာင္းက အီတလီ ခ်ိစ္နဲ ့
ၾကက္ဥ ကအျဖူေရာင္(ဒီအေနာက္နိုင္ငံေတြက ဘာလို ့ျဖူေသာၾကက္ဥရွိရတာလဲ!!!!)
carrot ကလည္းေဘဘီေလးဘဲ
ၾကက္အူေခ်ာင္းက အီတလီ ခ်ိစ္နဲ ့
ၾကက္ဥ ကအျဖူေရာင္(ဒီအေနာက္နိုင္ငံေတြက ဘာလို ့ျဖူေသာၾကက္ဥရွိရတာလဲ!!!!)
ေနာက္ဆုံးေတာ့ လည္းမလုံး၀န္းေသာ ခြ်န္တြန္တြန္ေလး..
ဘာနဲ ့ကပ္စားရင္ေကာင္းလဲ
ေအာ္ ပန္းသီး...:)) အိုးမိုင္ေရညိွေလးက ခ်ိစ္နံသင္းသင္းေလးနဲ ့
အေမက မွာထားတယ္ေလ..
သမီးရယ္...ရွိတာေလးနဲ ့၀ေအာင္စားတဲ့..
အိမ္နားမွာ sushi ဆိုင္လာဖြင့္တာစားခ်င္လို ့.
ေရၥေယာက္က်ားကမၾကိုက္ေတာ့..အာသာေျပေလးေပါ့ဗ်ာ...
တေယာက္ထဲလဲမသြားခ်င္ပါဘူးေလ...
ဘာနဲ ့ကပ္စားရင္ေကာင္းလဲ
ေအာ္ ပန္းသီး...:)) အိုးမိုင္ေရညိွေလးက ခ်ိစ္နံသင္းသင္းေလးနဲ ့
အေမက မွာထားတယ္ေလ..
သမီးရယ္...ရွိတာေလးနဲ ့၀ေအာင္စားတဲ့..
အိမ္နားမွာ sushi ဆိုင္လာဖြင့္တာစားခ်င္လို ့.
ေရၥေယာက္က်ားကမၾကိုက္ေတာ့..အာသာေျပေလးေပါ့ဗ်ာ...
တေယာက္ထဲလဲမသြားခ်င္ပါဘူးေလ...
အဲသည္ထမင္းလိပ္ကိုေတာ႔ ခုထိ္ ဘယ္လိုမွ မႀကိဳက္ေသးဘူး :P တခါစစားၿပီးကတည္းက ထပ္မစားေတာ႔တာ
ReplyDeleteက်မတို ့က်ဳိင္းတုံရွမ္းေတြက
ReplyDeleteေရညိွကို(ေတာင္း(၀္))လို ့ေခၚတယ္
အမ်ိဳးမ်ဳိးလုပ္စားတယ္
ကင္.ေၾကာ္.သုပ္စားၾကတယ္
အခုေခတ္စားေနတာက ေရညိွကို
ဆား ငရုတ္သီး ၾကာ္သြန္ျမိတ္ေျခာက္ေတြနဲ ့
ေရာေနွာျပီး.
အခ်ပ္ျပားၾကီး(နံျပားအရြယ္ေလာက္ေပါ့)
အေျခာက္လုပ္ျပီးေရာင္းတယ္
အဲဒါကို မီးေလးနဲ ့
ကင္ျပီးကြ်တ္ကြ်တ္ေလး၀ါးစားရရင္ တအားေကာင္းတယ္
ဒီတေခါက္႐ွမ္းျပည္ဖက္လည္ေတာ႔ ေရညွိခ်ပ္ေတြေတြ႕ခဲ႔တယ္.. ကိုးရီးယားေရညိွအခ်ပ္ ဒီတိုင္းစားဖူးတယ္။ ငန္ငန္ေလးနဲ႔ ႀကိဳက္တယ္။ က်ဴိင္းတံုကေရညွိခ်ပ္လည္း မီးကင္ၿပီး ဒီတု္ိင္းစားရင္ ႀကိဳက္မယ္လို႔ထင္တယ္။ ထမင္းလိပ္တို႔ ဆူ႐ွီတို႔က်ေတာ႔ အထဲကထည့္လိပ္တဲ႔ အဆာေတြကိုမႀကိဳက္တာ။ ထမင္း၊ ၾကက္အူေခ်ာင္း၊ ၾကက္ဥေၾကာ္၊ ငါးစိမ္း၊ သခြားသီး၊ မုန္လာဥနီ အဲဒါေတြကိုလံုး၀မႀကိိဳက္ဖူး :D
ReplyDeleteအဲ..
ReplyDeleteမၾကိုက္တာမ်ားလို ့ဘဲ
လူခဲ..:))