Tuesday, August 9, 2011

အသြင္ေျပာင္းရမဲ့ဟင္းေတြ

က်မေနတဲ့ေနရာတ၀ိုက္မွာေတာ့ ကိုးရီးယားလူမ်ဳိးအင္မတန္မွမ်ားတာ။
Korea church ဘဲ (ရ)ခုေတာင္ေတြ ့တယ္။
ဒီေတာ့ သူတို ့ကုန္စုံဆိုင္ H&Y ဆိုတာလည္းအၾကီးၾကီးပါဘဲ။
Japanese အစားအစာ လည္းနဲနဲပါးပါးရွိတယ္။
တရုတ္ကုန္စုံဆိုင္ထက္စာရင္ ပိုျပီးသန္ ့ရွင္းလတ္ဆပ္လို ့အဲဒီမွာဘဲ
ဓါတ္က်ေနတယ္။
စေန တနဂၤေႏြလိုေန ့ မ်ဳိးဆိုရင္ အျမည္းsample ေကာင္တာက ၉၊၁၀ ခုေလာက္ရွိတယ္ေလ(အဲဒါကိုပိုၾကိုက္တယ္ေလ :) အလကားရအားလုံးစား.ဟား..မိုက္တယ္)။
ေခါက္ဆဲြေအးဆိုတာ အျမဲစားခဲ့ေပမဲ့တခါမွမ၀ယ္ခဲ့ဘူး။
ဒီအထုပ္ေလးက ထမင္းနဲ ့နယ္ျပီးထမင္းလုံးေလးျမည္းခဲ့ရေတာ့..
စားလို ့ေကာင္းတယ္။
ဒါကေတာ့ဟင္းသီးဟင္းရြက္နဲ ့အရသာ။ငါးနဲ ့လည္းရွိတယ္။
က်မေတာ့ ဒီကကင္ခ်ီေလးပါ၀ယ္ျပီး ပါးပါးေလးလွီးႏူႏူတ္ေလးစင္းျပီး
ထမင္းလံုးအဆာသြပ္အျဖစ္အသြင္ေျပာင္းဖို ့စိတ္ကူးထားပါတယ္;)။
ဒါကေတာ့ဂ်ပန္မွ်စ္..အင္းဒင္းကိုေတာ့.. ငါးနဲ ့မွ်စ္ခ်ဥ္(မက်ည္းမွည့္ေလးကူေပးရမွာေပါ့) ..
အသြင္ေျပာင္းပစ္မယ္။
အူတုန္..ဒါကက်မရဲ့အသံထြက္ေပါ့။
စားတာေကာင္းလို ့အူေတာင္တုန္သြားရတယ္ေလ...ဟဲ:)
နန္းၾကီးသုပ္အတြက္သင့္ေလ်ာ္ပါေပတယ္။
ဒါေလးေတာ့ ရုိးရုိးပါဘဲထိုဖူးျဖူဟင္းအႏွစ္ထုပ္ပါ။
သူမ်ားေတြေတာ့ အမဲသား၀က္သားနဲ ့ခ်က္ၾကတာပါ။
က်မေတာ့ ၂ ခါခဲြခ်က္ရမယ္ဆိုေတာ့ ၾကက္သားနဲ ့ေဟာဒီလိုေလးတခါ။
ငါးနဲ ့တခါ အသြင္ေျပာင္းေပးလိုက္ပါတယ္။
ဟား..ဒါေလးေတာ့ အခုျပုတ္ေၾကာ္ေလးလုပ္ျပီး. စားလိုက္ ေရးလိုက္နဲ ့ေလ။
ျပီးရင္ဘာမွလုပ္စရာမလိုေတာ့တဲ့ ကြ်တ္ကြ်တ္ေလး၀ါးရုံပါဘဲ။
:P


6 comments:

  1. ေကာင္းတယ္..ေခါက္ဆဲြဗူးေလးက ဟန္က်တယ္ေနာ္။ စားခ်င္စရာေလး။ ကိုးရီးယားအစားအေသာက္ေတာ႔ သိပ္မရင္းႏွီးဘူး။ ကင္မ္ခ်ီနဲ႔ ေရညိွထုပ္ ကလဲြလို႔ ဘာမွမသိတာ

    ReplyDelete
  2. ဟုတ္တယ္ ကိုယ္လည္းဆိုင္ထဲ၀င္သြားတာနဲ ့
    အညာဇီးယို ဆိုလားဘဲ
    ေအာ္ေအာ္ေနၾကတာဘဲသိတယ္
    ဟင္းသီးဟင္းရြက္ေလးေတြ
    ဘဲ၀ယ္ျဖစ္တာပါ
    သူတို ့ဖက္ထုပ္ေလးေတြေကာင္းတယ္
    ၾကာဇံ တုပ္တုပ္ၾကီး
    (နန္းၾကီးလုံးေလာက္ရွိတယ္)
    ၀ယ္လာျပီး.
    ဘယ္လိုလုပ္ရမလဲမသိေသးဘူး:(

    ReplyDelete
  3. သူၾကီးေရ... လာျမည္းသြားပါတယ္။

    ReplyDelete
  4. အဟဲ..ေဒၚၾကီးကလည္း
    သြားခါနီးေလး.
    ဟိုရာက္မွ အးရပါးရခ်က္စားခဲ့ေနာ္.
    သူၾကီးလည္း စိတ္ကူးေပါက္ရာ.
    ေရးတာပါ..
    :)

    ReplyDelete
  5. အူဒံုေခါက္ဆြဲက ေၾကာ္စား၊ၿပဳတ္စား(ဟင္းခ်ိဳ) အရမ္းေကာင္းစ္..ေၾကာ္ရင္ခရုဆီေလးနဲ့ မုန္လာဥနီတို့ဘာညာတို့ထည့္ ပုဇြန္၊ေရဘ၀ဲ၊အသား ၾကိဳက္တာနဲ့စား...ကင္မ္ခ်ီကို ထမင္းထဲထည့္ ဆီတို့ဖူးရွိရင္နဲနဲထည့္နာနာနယ္ ၾကက္ဥေၾကာ္ သို့ အသား(ရိုးရိုးေၾကာ္)မၾကြတ္မေပ်ာ့ေလးနဲ့စား..ေကာင္းစ္..စု

    ReplyDelete
  6. ိတီတီစုေလး..
    ေျပာတဲ့အတုိင္း အူတုံ အုံတူၾကီးကို
    စမ္းလိုက္ပါအုံးမယ္
    :)

    ReplyDelete