မဂၤလာပါရွင္~~~
ဟိုဟိုဒီဒီေလးေတြ ေျပာျပမယ္လို ့ဂတိတေလွႀကီးေပးၿပီး ေပၚမလာအေတာ္ၾကာသြားတာ၊ခႊင့္လႊတ္ပါလို ့
ေျပာရင္း၊စားစရာေလးေတြနဲ ့မ်က္ႏွာလုပ္ရအုံးမယ္ကြယ္..:Pအိမ္ေျပာင္းတာ အလုပ္သမားရွာလည္းမရ၊သိတဲ့လူလည္းမရွိ..၂ေယာက္ထဲ ၄ ရက္တိတိပစၥည္းေတြ
ေရႊ ့ရတာအီစလံေဝသြားၿပီး၊လက္ေခ်ာင္းထိပ္ေတြ နာေနလို ့ကြန္ျပဴတာလက္ကြက္ကိုမႏွိပ္ခ်င္ဘူးေလ။
(အေပၚထပ္နဲ ့ေအာက္ထပ္ေျပာင္းတာပါ၊ေျပာင္းတဲ့ကုမၼဏီကိုဆက္တာျပန္ကိုမဆက္သြယ္လာဘူး)
ပိုက္ဆံသက္တာသြားေပမဲ့ လူက မသက္တာခ်က္....ဗ်...:(
ပစၥည္းသိမ္းတုံးကလည္းခ်က္ဖို ့ပ်င္း၊ေျပာင္းတဲ့အခ်ိန္လည္းမအားလို ့၊ ေျပာင္းၿပီးသြားလည္းေယာင္ေျခာက္
ဆယ္လုပ္ၿပီးပ်င္းေနတာနဲ ့အျပင္စာfirst-food ေတြစားျဖစ္တယ္။က်မ္းမာေရးအရၾကည့္ရင္တကယ္မ
ေကာင္းတာပါ။ငံကလည္းငံ၊တရုတ္ဆိုင္ဆိုရင္လည္းဆီမ်ား..မမိုက္ပါဘူးေလ..။
ဗီဇာဆိုင္မွာ ခ်ိစ္နဲနဲေလးဘဲပါမယ္ဆိုၿပီးမွာၾကည့္တာ spinach & cheese တဲ့ |
ဂ်ပန္ဆိုင္တဲ့၊salad ေတြရတယ္ဆိုလို ့..ဂဏန္းဆလတ္တဲ့...ေခါက္ဆဲြလိုလိုဘာလိုလိုေနာ္...အေပၚကဆမ္း
ေပးတဲ့အရည္က..ေျမပဲေတြပါသလိုဘဲ...ျပစ္ခဲေနတာဘဲ..ေအာ္..ေကာ္လက္စေထာ္ေတြ...
အမ်ိဳးသားအလုပ္ထဲလိုက္သြားတာ သူ ့အလုပ္ထဲကလူေတြဝယ္ေကၽြးတယ္ chicken & vige pizzaတဲ့
ကိုယ့္ဖာသာကိုယ္သြားဝယ္တာ spinach & cheese pizza ေလ.. အခ်ိဳတည္းတာက
chocolate ice-cream cup cake နဲ ့...cocktail ေသာက္ေသးတာေနာ္...အဟီး..မိုက္ထွာ
ေမြးေန ့မွာ အလုပ္ေတြရွဳပ္ေနတယ္ေလ...ေန ့လည္စာကိုညေနမွစားရတာ..အဲဒါေမြးေန ့အစားအစာတဲ့ :(
မ်က္မွန္အသစ္သြားလုပ္တုံးက ေဆးခန္းေဘးကဆိုင္မွာဝယ္ခဲ့တာ..rokula cheese pizza နဲ ့garlic knots.ခ်ိစ္ျဖဴးၾကက္သြန္ျဖဴေပါင္မုန္ ့ေခၚရမလားမသိပါဘူး..၃လုံးမွ ၁ေဒၚလာထဲေပးရတာ..
ရက္ေပါင္း၃ဝ အတြင္းေထာပတ္ေတြခ်ိစ္ေတြတေလွႀကီးစားမိၿပီး မအီမသာျဖစ္လိုက္တာ...
ေန ့တိုင္းစားႏိုင္တဲ့သူေတြကိုေတာ့ တကယ္ခ်ီးက်ဳးပါတယ္ေလ...။
က်မဗီဇာစားရင္လူၾကားထဲမွာမစားရဲဘူး..စကၠဴနဲ ့အေပၚကဆီေတြကိုစုပ္ရေသးတယ္ေလ..သူမ်ားေတြေတြ ့
ရင္အျမင္ကပ္ခ်င္စရာ..ကဲကဲပိုေလ..အဟီး...
ကိုးရီးယားဆိုင္သြားၿပီး လာတီးႏို(စပိန္စကားေျပာတဲ့ လက္တင္အေမရိက ကလာတဲ့သူေတြ)ခ်က္တဲ့၊
ဗီယက္နမ္ေခါက္ဆဲြ ကိုရွမ္းမ စားခဲ့တာပါ..ထည့္ေပးလိုက္တဲ့လင္ပန္းႀကီးကိုဘယ္ရတာကပိုေမာတယ္
ႀကီးမားလွေသာ ဇလုံ..အင္တုံ နဲ ့ကိုေရာင္းတာဘဲေနာ္..ဘယ္သူေတြစားလို ့ကုန္ၾကမလဲ....
ေက်းဇူးရွင္ကလည္း ကိုးရီးယားပန္ကိတ္ကိုပိုႀကိဳက္တာတဲ့..အထဲမွာေျမပဲယိုလိုမ်ဳိးပါတယ္ေလ..။
တခါဝယ္ရင္ ၂ ထုတ္ ၃ ထုတ္..က်မေတာ့သိပ္မႀကိဳက္ပါဘူး..။
တခါဝယ္ရင္ ၂ ထုတ္ ၃ ထုတ္..က်မေတာ့သိပ္မႀကိဳက္ပါဘူး..။
သူ ့ကိုက်ေတာ့ မိုင္ကရုိေဝ့နဲ ့ျပန္ေႏြးလို ့မေကာင္းဘူး..မီးေအးေအးေလးနဲ ့ျပန္ေလွာ္ေပးရုံပါဘဲ။
ဒါကက်မတို ့ရွမ္းလိုဆိုရင္ ေခါက္ယာကု လို ့ေခၚတာဘဲ ၾကံသကာနဲ ့ေကာက္ညွင္းေပါင္းေပါ့..အလွဳေတြမွာ
ေကၽြးတတ္တယ္။ဝယ္လာတာနဲနဲမာတယ္..။ဒါနဲ ့ကိုယ့္ဖာသာကိုယ္လုပ္စားတာ..ေပါ့..
ေကၽြးတတ္တယ္။ဝယ္လာတာနဲနဲမာတယ္..။ဒါနဲ ့ကိုယ့္ဖာသာကိုယ္လုပ္စားတာ..ေပါ့..
ေတြ ့လား...ႀကံသကာကိုအမ်ားႀကီးမထဲ့လို ့အေရာင္မရဲတာပါ။အုန္းသီးဖတ္ေလးေတြပါထဲ့ထားေတာ့ အုန္းႏို ့ နံေလးေမႊးၿပီး စားေကာင္းလိုက္တာ...မနက္စာအတြက္အမ်ားႀကီးလုပ္ထားၿပီး တေန ့နဲနဲစီစားတယ္။
ဒီတခါတျခားကိုးရီးယားဆုိင္ကဂ်ပန္ပဲပုပ္ရခဲ့တယ္။တကဲ့ေတာင္ႀကီးပအို ့ဝ္ေတြေရာင္းတဲ့အတိုင္းေစးေစးေလးအထဲမွာေဖာ့ဗူးေလးနဲ ့၃ဗူးပါတယ္။တခါလုပ္စားရင္တဗူးႏူန္းနဲ ့၊ထမင္းနဲ ့တခါေၾကာ္စားတယ္။ ဒီတခါကဂ်င္းနဲ ့ငရုတ္သီးနဲ ့ၾကက္သြန္မိတ္(တကယ္ဆိုနံနံပင္ထဲ့ရတာပါ မရွိလို ့) ကၽြတ္ကၽြတ္ေၾကာ္စားတယ္။ထမင္းပူပူေလးနဲ ့စားလို ့ေကာင္းတယ္ေလ...။
တဗူးဆိုပုဂံလုံးရဲ ့ဖင္ကပ္ကေလးဘဲရတာ....။
ေနာက္ေန ့နံနံပင္နဲ ့ေၾကာ္ထားတာ...
အိမ္မွာဂ်င္းသုပ္စားခ်င္လို ့ပုဇြန္ေျခာက္ရွာဝယ္တာ မိတ္အင္ခ်ဳိင္းနားဘဲေတြ ့မိတယ္...။ဟင္းဟင္း...
အသက္သာအေသခံမယ္ မိတ္အင္ခ်ဳိင္းနားနဲ ့ေရာဂါအျဖစ္မခံခ်င္ပါဘူး။တေန ့ကသတင္းထဲမွာေတြ ့မိတယ္
အသက္သာအေသခံမယ္ မိတ္အင္ခ်ဳိင္းနားနဲ ့ေရာဂါအျဖစ္မခံခ်င္ပါဘူး။တေန ့ကသတင္းထဲမွာေတြ ့မိတယ္
တိရိစာၦန္စြန္ ့ပစ္ပစၥည္းေတြနဲ ့ဆီခ်က္ၿပီးစားေသာက္ကုန္လုပ္ငန္းေတြဆိုင္ေတြျပန္သြင္းတာတဲ့...။
တရုတ္ျပည္မေရာက္ဖူးတာဘဲ ေက်းဇူးတင္ရမလိုလို..မိတ္အင္ခ်ဳိင္းနားကို..သူတို ့တိုင္းျပည္မွာဘဲသုံးၾက
ပါေစေလ...ကိုယ္တို ့ေတာ့ခပ္ေဝးေဝးေရွာင္ေနႏိုင္ရင္အေကာင္းဆုံးပါဘဲ...။
ဒီေတာ့ ကိုယ္တိုင္မူလလက္ေဟာင္း ပုဇြန္ေျခာက္လုပ္ၿပီး စားၾကည့္တာ မဆိုးဘူးဗ်။ဆားလည္းေပါ့သလားမေမးနဲ ့...ဆားကိုမထဲ့မိလို ့..ေနာက္တခါဆားနဲ ့နယ္ၿပီးျပန္လုပ္ရတယ္..။
က်က္ၿပီးခဲထားတဲ့အေကာင္အေသးဆုံးပုဇြန္ကိုေရေဆးၿပီး ဒယ္အိုးထဲထဲ့ေလွာ္..ေရခန္းတာနဲ ့အိုဝင္မွာ ၁ရဝ
ေလာက္အပူေပးၿပီး ၄၅ မိန္စ္ေလာက္ပစ္ထားလိုက္တာ..ႀကြတ္ရႊေနတဲ့ပုဇြန္ေျခာက္ရလာတာဘဲ...
က်က္ၿပီးခဲထားတဲ့အေကာင္အေသးဆုံးပုဇြန္ကိုေရေဆးၿပီး ဒယ္အိုးထဲထဲ့ေလွာ္..ေရခန္းတာနဲ ့အိုဝင္မွာ ၁ရဝ
ေလာက္အပူေပးၿပီး ၄၅ မိန္စ္ေလာက္ပစ္ထားလိုက္တာ..ႀကြတ္ရႊေနတဲ့ပုဇြန္ေျခာက္ရလာတာဘဲ...
တခါတေလလည္းကင္စား...အသားမလိုပါဘူးခင္ဗ်ား...ခရမ္းခ်ဥ္သီးေထာင္း၊ပဲျပားကင္၊ပဲနီေလးဟင္းရည္နဲ ့
တို ့စရာအသီးအရႊက္တပန္းကန္..ဆို...က်မရဲ ့နတ္သုဓၵာ.ပါဘဲေလ...
ငရုတ္သီးရွိရင္ထဲ့ျဖစ္တယ္..။ငရုတ္သီးေတာင့္ေၾကာ္နဲ ့ပိုလိုက္တယ္...။ပဲစားၿပီးပဲမ်ားပါတယ္..:P
အိတ္သြန္ဖာေမွာက္ပဲြနဲ ့ဘေလာ့ေဒးေန ့ဆိုတာလည္း..တပတ္ေလာက္ေတာင္ၾကာခဲ့ၿပီဆိုေတာ့...
တေရးႏိုးမွထေအာ္သလိုျဖစ္ေနပါၿပီေလ..ဟီး..happy blogger day...
ဒါေပမဲ့ မယ္မီးေတာ့ အိတ္ဘဲသြန္ျပတာဟုတ္ပါဘူးေနာ္...
ဘဝတခုလုံးသြန္ေမွာက္ျပသ ဘေလာ့ကင္းေနပါေၾကာင္း.... :)))))
အိတ္သြန္ဖာေမွာက္ပဲြနဲ ့ဘေလာ့ေဒးေန ့ဆိုတာလည္း..တပတ္ေလာက္ေတာင္ၾကာခဲ့ၿပီဆိုေတာ့...
တေရးႏိုးမွထေအာ္သလိုျဖစ္ေနပါၿပီေလ..ဟီး..happy blogger day...
ဒါေပမဲ့ မယ္မီးေတာ့ အိတ္ဘဲသြန္ျပတာဟုတ္ပါဘူးေနာ္...
ဘဝတခုလုံးသြန္ေမွာက္ျပသ ဘေလာ့ကင္းေနပါေၾကာင္း.... :)))))
ေအာ္...ဒါနဲ ့...က်မရဲ ့မိတ္ေဆြမ်ားဘာဟင္းေတြခ်က္စားၾကပါသလဲရွင္....
ဝယ္စားလိုက္ခ်က္စားလိုက္နဲ ့..က်မလိုေပါ့ေနာ္...က်မဟင္းေတြကတေျဖးေျဖးနဲ ့ဆီေတြေပ်ာက္လို ့ေျခာက္
ေတာက္ေတာက္ေတြျဖစ္ကုန္ပါၿပီ....က်မ္းမာေရး..ေလေနာ္...^_^
ဝယ္စားလိုက္ခ်က္စားလိုက္နဲ ့..က်မလိုေပါ့ေနာ္...က်မဟင္းေတြကတေျဖးေျဖးနဲ ့ဆီေတြေပ်ာက္လို ့ေျခာက္
ေတာက္ေတာက္ေတြျဖစ္ကုန္ပါၿပီ....က်မ္းမာေရး..ေလေနာ္...^_^
အားလုံးဘဲရႊင္လန္းခ်မ္းေျမ ့ၾကပါေစရွင္~~~
မီးမီး
အသားမပါရင္မစားခ်င္ဘူး..
ReplyDeleteဟဟ..စတာေနာ္..
km
ပါနာတိပါတာ..
Deleteမပါရင္ ဟာတာတိဟာတာ..
ဒီလိုလား..
:P
ဟီး...စာလုံးေပါင္းမွားသြားတယ္
Deleteပါဏာတိပါတာ..
ဂလိုေလးျဖစ္ရမွာ...
How are you meemee?
ReplyDeleteLong time no see...
Take care..
anyway keep going..
cheer you up..
Hi there!!!
DeleteThanks you very much :)
ေခါက္ယာဂုေလးစားခ်င္တယ္ေတာ႔.... အစားအစာေတြစံုေနတာပါပဲလားမမီးရယ္..ဆုျမတ္က တို႔ဖူးမၾကိဳက္ဘူး ။ ဆုျမတ္ရဲ႕ေတာင္ႀကီးသားကေတာ႔တုိ႔ဖူးအရမ္းႀကိဳက္တာ... း) စကားမစပ္ မမီးဆုိရင္ဟင္းထုပ္ေကာင္းေကာင္းလုပ္တတ္မလားပဲ ။ ဆုျမတ္လုပ္ၾကည္႔တာဘယ္လိုမွအဆင္မေျပဘူး ။ ငေပ်ာရြက္ကလည္းမရွိေတာ႔ ပလတ္စတိတ္နဲ႔ထုတ္ရတာေလ..။ ဘာေတြမွားလဲမသိဘူး ။ သံုးခါရွိျပီ သံုးခါလံုးအဆင္မေျပဘူး ။ အဆာပလာကေတာ႔ ဆန္မႈန္႔တစ္ထုပ္ ၊ ေကာက္ညွင္းမႈန္႔တစ္ဇြန္း ၊ ခ၇မ္းခ်ဥ္သီး ၊ ၾကက္သြန္မိတ္ကို ေရၾကဲၾကဲနဲ႔ေပါင္းတာပါပဲ ။အျမဲတမ္းမာမာသြားလို႔ဘယ္လိုလုပ္ရမွန္းမသိေတာ႔ဘူး ။ ခ်က္နည္းေလးသင္ေပးပါဦးေနာ္ မမီး း) လုပ္ေကြ်းခ်င္လို႔ ။
ReplyDeleteခ်စ္တ႔ဲ
ဆုျမတ္
ကိုယ္လည္းငေပ်ာရြက္မရွိေတာ့
Deleteဒီလိုဘဲပလပ္စတိတ္အၾကည္ေလးနဲ ့ေပါင္းတာဘဲ..
ဆန္မွဳန္ ့ကဘာဆန္အမ်ဳိးအစားလည္း..
ကိုယ္ဆိုေကာက္ညွင္းေတာင္မထဲ့ပါဘူး..
ေျပာင္းဖုူးမွဳန္ ့နဲနဲထဲ့ၾကည့္ပါလား..
ၾကက္သြန္မိတ္ကိုေတာ့မ်ားမ်ားသာထဲ့ပါ။
ဆီနဲနဲ၊ဂ်င္း၊ၾကက္သြန္ျဖဴ ညက္ညက္ေထာင္းနဲနဲ၊
ဆား၊အရသာေလးေလးႀကိဳက္ရင္ငါးပိနဲနဲထဲ့၊
အသားမွဳန့္ေတြမထဲ့ပါနဲ ့၊နံတယ္။
အသားထဲ့ခ်င္ရင္ထဲ့ပါ(ဝက္သားအဆီပါရင္ပိုေကာင္းတယ္တဲ့)။
ေရထဲ့ၿပီးေမႊ၊ခနေတာ့ႏွပ္ထားရေသးတယ္..။
သိပ္ႀကီးျပစ္ေနစရာမလိုသလိုႀကဲႀကဲႀကီးလည္းဟုတ္ဘူး...။
သိပ္အၾကာႀကီးေတာ့မေပါင္းနဲ ့ေလ။
အလြန္ဆုံး ၄၅ မိနစ္ေလာက္ဆိုရၿပီ..။
မာတာ..ဆီမပါလို ့မ်ားလား..မသိဘူးေကာ..။
ေနာက္တခါစမ္းေပါင္းၾကည့္ေလ..။
မူရင္းကအင္းသားအစားအစာပါ..။
ရွမ္းလိုေတာင္ ေညာင္ေရႊကမုန္ ့လို ့ေခၚတာဘဲ.။
အဆင္ေျပပါေစေနာ္.. :)
အိမ္ေျပ ာင္းတာကူမဲ့သူမရွိေတာ့ေတာ္ေတာ္ပင္ပန္းမယ္။ ကုုိယ္ေတြကူမဲ့သူရွိတာေတာင္အီစလံကိုုေ၀ေနတာဘဲ။
ReplyDeleteရွမ္း သိုု ့ျမန္မာတုုိဖူး ၾကိဳက္တယ္။ ပဲျပားကေတာ့ သုုတ္စားအစာသြတ္စားရင္ၾကိဳက္ေပမဲ့ က်န္တာသိပ္မၾကိဳက္ဘူး။
Spinach cheese အတဲြဆုုိေတာ္ေတာ္မ်ားမ်ားပံုုစံၾကိဳက္တယ္။
ပီဇာပူရင္စားတယ္။ အေအးလုုံုုး၀မစားခ်င္။
အၾကိဳက္ဆံုုးကေတာ့ ပဲပုုတ္ပါဘဲရွင္။
ကုုိယ္လည္းတစ္ဘူးကိုုတစ္ခါခ်က္တယ္။ အေတာ္ပါဘဲ။ နဲေပမဲ့။
ပုုဇြန္ေျခာက္လုုပ္တာမိုုက္တယ္ကြာ။ း))
အိုု္င္အိုုရာ
၂ရက္ေတာင္...ဖ်ားသြားလို ့ :(
Deleteပဲျပားေတြ ကႀကီးဆိုင္သြားရင္
အၿမဲတမ်ဳိးၿပီးတမ်ဳိးလုပ္ၿပီးအျမည္းေပးတယ္ေလ။
တကယ္စားေကာင္းတယ္..။
သူတို ့ေတြဒီလိုစားလို ့ဂ်ပန္မေလး၊ကႀကီးမေလးေတြ၊
အသားအရည္ေလးလွေနတာလားမသိဘူး..
အဟီး..လွခ်င္လို ့လိုက္စားတာေလ...။
Soybean ကအရမ္းေကာင္းတယ္ဆိုလို ့ပါ..အဟဲ..
ပုဇြန္ေျခာက္နဲ ့ဂ်င္းသုပ္ကပိုမိုက္တာ..သိလား.. :)
ပီဇာေတာ့ၾကိဳက္ဘူး..
ReplyDeleteပဲျပားေတာ့ေရလည္ၾကိဳက္တယ္
တီတီမီးလိုပဲ အသားမပါလဲပဲျပားတုိ႔ ပဲတုိ႔ အသီးအရြက္တုိ႔ပါရင္ထမင္းျမိန္တယ္..:)
Yummy Yummy ရွလြတ္
ေကာင္းတယ္...
Deleteအသီးအရႊက္မ်ားမ်ားစား..
ဒါေပမဲ့ မစားခင္
ေရ...အမ်ားႀကီးနဲ ့စိမ္ထားဖို ့မေမ့နဲ ့ေနာ္
ၿပီးေသေသခ်ာခ်ာေဆး...
:)))
အစပိုင္းၾကည့္ေတာ့ အီလည္လည္ျဖစ္သြားတယ္မမီး...။ ေနာက္ပိုက္းဟင္းေလးေတြက အိမ္ခ်က္ေလးေတြဆိုတာ့ သေရေတာင္က်တယ္ ဟိဟိ..။ အိမ္ေျပာင္းေတာ့ ေတာ္ေတာ္ေလးပင္ပန္းသြားတဲ႔ၾကားက ဘေလာ့ကစာဖတ္သူေတြအတြက္...ၾကိဳးစားျပီး ပံုေတြတင္ေပးတာေက်ုးဇူးပါ... ဟက္ပီဘီလိတ္တစ္ဘေလာ့ေဒးပါ..။
ReplyDeleteဟက္ပီဘီလိတ္တစ္ဘေလာ့ေဒးပါ..
Deleteမိုးေငြ ့ေလးေရ...
ဟိုခ်က္ဒီခ်က္..ဘာခ်က္ရမလဲဆို..
သူမ်ားေတြဆီကသြားေခ်ာင္း...
ဒါနဲ ့....
အုန္းႏို ့ေခါက္ဆဲြအရမ္းႀကိဳက္တာေပါ့။
:))
မမီးငယ္ ခ်က္ထားတဲ့ ေအာက္ဆံုးဟင္း ၂ခြက္...အရမ္း အရမ္းကိုေကာင္းမယ့္ပံုပဲ... ပဲပုပ္ခ်က္လည္းႀကိဳက္တယ္။ အရည္စပ္စပ္ေလးခ်က္ၿပီး မုန္ညင္း႐ြက္ျပဳတ္ေလးနဲ႔ ကပ္စား... ႐ွလြတ္.. :)
ReplyDeleteပဲျပားဟင္း...ေလ..ကိုယ္လည္းအရမ္းႀကိဳက္။
Deleteပဲပုပ္ခ်က္ဆိမ့္ဆိမ့္ေလး၊ငရုတ္သီးစပ္စပ္ေလး၊
ခရမ္းခ်ဥ္အရသာမွာမုန္ညွင္းအရသာသက္သက္ေလးနဲ ့ဆို...
အိုး...heaven ေပါ့ေနာ္...
ေနာက္တခါခ်က္မွ ပုံေလးတင္အုံးမယ္ :)
အေပၚကညီမတေယာက္ေမးထားတာ ကိုယ္လည္းၾကံဳဖူးလို႔ မမီးငယ္အစားေျဖေပးလိုက္တယ္ေနာ္..ကိုယ္လုပ္တုန္းကလည္း မာေနတာနဲ႔ ေနာက္ေတာ့မွ စမ္းသပ္ရင္း သိသြားတယ္။ ဆန္မႈန္႕နဲ႔ ၾကက္သြန္ၿမိတ္အခ်ဳိးအဆ မမွန္လုိ႔ပါ။ ဆန္မႈန္႔ကို နည္းနည္းပဲထည့္၊ ၾကက္သြန္ျမိတ္မတရားမ်ားမ်ားထည့္၊ အခ်ဳိးအဆ အတိအက် မေျပာႏုိင္တာ ခြင့္လႊတ္ပါ။ ဆီေလးနည္းနည္းလည္းထည့္။ ဒါဆိုရၿပီ။
ReplyDeleteအရမ္းခ်စ္စရာေကာင္းတဲ့စူးႏြယ္ေလး...
Deleteဟုတ္တယ္..ကိုယ္လည္းတိတိက်က်
အခ်ဳိးအစားေျပာပါဆိုရင္မေျပာတတ္ဘူး
အင္းသားဟင္းထုတ္ဆိုရင္ၾကက္သြန္ၿမိတ္မ်ားမ်ားဘဲ..
ၾကက္သြန္ၿမိတ္ကထြက္တဲ့အခ်ဳိရည္ကဟင္းထုတ္ကို
ေမႊးၿပီးအိေအာင္လုပ္တာလား..မသိပါဘူး..
ရွမ္းေတြက်ေတာ့နဲနဲဘဲထဲ့တတ္တယ္..
ကဲ...ဆုျမတ္မိုးေလးေရ..အဆင္ေျပရင္
ပို ့လာေပးအုံး..ျမည္းၾကည့္ရေအာင္..
း)))
အနီးအနားဆို လာကူေပးခ်င္သား...အိမ္ေၿပာင္းတာ ဘယ္ေလာက္ပင္ပန္းမွန္း ကိုယ္တိုင္ ခံစားဖူးလို ့ သိတယ္..ပုဇြန္ေၿခာက္လုပ္နည္းက မိုက္တယ္...သာမီးက ပင္လယ္သူဆိုေတာ့ ပဲပုပ္တို ့၊ ပဲၿပားတို ့ သိပ္မၾကိ ုက္ေပမယ့္ စံုေအာင္ေတာ့ စားေနတယ္...ဟတ္ပီးဘီလိတ္တက္စ္ ဘေလာ့ေဒး မမီး...ေပ်ာ္ရႊင္စြာ ဘေလာ့ဂင္း ၾကပါစို ့...း)
ReplyDeleteေကာင္းမယ္ထင္တာေလးေတြ
Deleteလူနဲ ့တဲ့တာေလးေတြ
မႀကိဳက္လည္းစားရင္းက
ႀကိဳက္သြားတာ..
ေနာက္တခါဆိုအကူေခၚမယ္ေနာ္..:)
စားစရာေတြ ၾကည့္ရတာ သြားရည္ေတြ က်လာတယ္ မမီးငယ္ရယ္.... စူးႏြယ္ေလးေျပာလိုု႕ ေရာက္လာပါတယ္ အျမဲတမ္းလာဖတ္ေတာ့မယ္
ReplyDeleteKai..မၾကာမၾကာလာပါ..
Deleteအၿမဲလာပါ..အဟဲ..
welcome ပါ..
မမီးရယ္ ခုမိတ္အင္ ခ်ဳိင္နားကို သူတို႕ကိုယ္တိုင္ေတာင္ မသံုးေတာ႕ပါဘူးကြယ္
ReplyDeleteယုတ္စြအဆံုး iphone ေတာင္ ေဟာင္ေကာင္ကေနလာ၀ယ္ပါသတဲ႕
ဘာလို႕လဲဆိုေတာ႕ သူတို႕လဲ မိတ္အင္ခ်ဳိင္နား ေၾကာက္လွပါသတဲ႕..
တခါခါလည္း..
Deleteလူမ်ုိးနဲ ့သိမ္းက်ဳံးေျပာလို ့မျဖစ္ေတာ့ဘူးေနာ္၊
လူတဦးခ်င္းရဲ ့စာရိတၱနဲ ့ဘဲဆိုင္တယ္လို ့ေျပာရမွာ။
ဒါေပမဲ့မဟုတ္တာကလည္း၊
ဒင္းတို ့ဆီကဘဲလာေတာ့ခက္တယ္..ေနာ့္