မင်္ဂလာပါရှင်~~~
ဟိုဟိုဒီဒီလေးတွေ ပြောပြမယ်လို့ဂတိတလှေကြီးပေးပြီး ပေါ်မလာအတော်ကြာသွားတာ၊ခွှင့်လွှတ်ပါလို့
ပြောရင်း၊စားစရာလေးတွေနဲ့မျက်နှာလုပ်ရအုံးမယ်ကွယ်..😁
အိမ်ပြောင်းတာ အလုပ်သမားရှာလည်းမရ၊သိတဲ့လူလည်းမရှိ..၂ယောက်ထဲ ၄ ရက်တိတိပစ္စည်းတွေ
ရွှေ့ရတာအီစလံဝေသွားပြီး၊လက်ချောင်းထိပ်တွေ နာနေလို့ကွန်ပြူတာလက်ကွက်ကိုမနှိပ်ချင်ဘူးလေ။
(အပေါ်ထပ်နဲ့အောက်ထပ်ပြောင်းတာပါ၊ပြောင်းတဲ့ကုမ္မဏီကိုဆက်တာပြန်ကိုမဆက်သွယ်လာဘူး)
ပိုက်ဆံသက်တာသွားပေမဲ့ လူက မသက်တာချက်....ဗျ...😔
ပစ္စည်းသိမ်းတုံးကလည်းချက်ဖို့ပျင်း၊ပြောင်းတဲ့အချိန်လည်းမအားလို့၊ ပြောင်းပြီးသွားလည်းယောင်ခြောက်
ဆယ်လုပ်ပြီးပျင်းနေတာနဲ့အပြင်စာfirst-food တွေစားဖြစ်တယ်။ကျမ်းမာရေးအရကြည့်ရင်တကယ်မ
ကောင်းတာပါ။ငံကလည်းငံ၊တရုတ်ဆိုင်ဆိုရင်လည်းဆီများ..မမိုက်ပါဘူးလေ..။
ဗီဇာဆိုင်မှာ ချိစ်နဲနဲလေးဘဲပါမယ်ဆိုပြီးမှာကြည့်တာ spinach & cheese တဲ့အစားအသောက်ကိုဟိုဟာဒီဟာနဲ့ချေးများတတ်ပေမဲ့ ပျင်းလာရင်ရေတောင် ထမသောက်ချင်တဲ့ လူတန်း စားလေ ဒီတော့ ဝယ်စားတာပေါ့....ပြီးခဲ့တဲ့လကတဲက ချိစ်တွေဘာတွေ ဆက်တိုက်စားမိတယ်..
ဂျပန်ဆိုင်တဲ့၊salad တွေရတယ်ဆိုလို့..ဂဏန်းဆလတ်တဲ့...ခေါက်ဆွဲလိုလိုဘာလိုလိုနော်...အပေါ်ကဆမ်း
ပေးတဲ့အရည်က..မြေပဲတွေပါသလိုဘဲ...ပြစ်ခဲနေတာဘဲ..အော်..ကော်လက်စထော်တွေ...
အမျိုးသားအလုပ်ထဲလိုက်သွားတာ သူ့အလုပ်ထဲကလူတွေဝယ်ကျွေးတယ် chicken & vige pizzaတဲ့ကိုယ့်ဖာသာကိုယ်သွားဝယ်တာ spinach & cheese pizza လေ.. အချိုတည်းတာက
chocolate ice-cream cup cake နဲ့...cocktail သောက်သေးတာနော်...အဟီး..မိုက်ထှာ
မွေးနေ့မှာ အလုပ်တွေရှုပ်နေတယ်လေ...နေ့လည်စာကိုညနေမှစားရတာ..အဲဒါမွေးနေ့အစားအစာတဲ့ :(
မျက်မှန်အသစ်သွားလုပ်တုံးက ဆေးခန်းဘေးကဆိုင်မှာဝယ်ခဲ့တာ..rokula cheese pizza နဲ့garlic knots.
ချိစ်ဖြူးကြက်သွန်ဖြူပေါင်မုန့်ခေါ်ရမလားမသိပါဘူး..၃လုံးမှ ၁ဒေါ်လာထဲပေးရတာ..
ရက်ပေါင်း၃ဝ အတွင်းထောပတ်တွေချိစ်တွေတလှေကြီးစားမိပြီး မအီမသာဖြစ်လိုက်တာ...
နေ့တိုင်းစားနိုင်တဲ့သူတွေကိုတော့ တကယ်ချီးကျုးပါတယ်လေ...။
ကျမဗီဇာစားရင်လူကြားထဲမှာမစားရဲဘူး..စက္ကူနဲ့အပေါ်ကဆီတွေကိုစုပ်ရသေးတယ်လေ..
သူများတွေတွေ့ရင်အမြင်ကပ်ချင်စရာ..ကဲကဲပိုလေ..အဟီး...
ကိုးရီးယားဆိုင်သွားပြီး လာတီးနို(စပိန်စကားပြောတဲ့ လက်တင်အမေရိက ကလာတဲ့သူတွေ)ချက်တဲ့၊
ဗီယက်နမ်ခေါက်ဆွဲ ကိုရှမ်းမ စားခဲ့တာပါ..ထည့်ပေးလိုက်တဲ့လင်ပန်းကြီးကိုဘယ်ရတာကပိုမောတယ်
ကြီးမားလှသော ဇလုံ..အင်တုံ နဲ့ကိုရောင်းတာဘဲနော်..ဘယ်သူတွေစားလို့ကုန်ကြမလဲ....
ကျေးဇူးရှင်ကလည်း ကိုးရီးယားပန်ကိတ်ကိုပိုကြိုက်တာတဲ့..အထဲမှာမြေပဲယိုလိုမျိုးပါတယ်လေ..။
တခါဝယ်ရင် ၂ ထုတ် ၃ ထုတ်..ကျမတော့သိပ်မကြိုက်ပါဘူး..။
သူ့ကိုကျတော့ မိုင်ကရိုဝေ့နဲ့ပြန်နွေးလို့မကောင်းဘူး..မီးအေးအေးလေးနဲ့ပြန်လှော်ပေးရုံပါဘဲ။
ဒါကကျမတို့ရှမ်းလိုဆိုရင် ခေါက်ယာကု လို့ခေါ်တာဘဲ ကြံသကာနဲ့ကောက်ညှင်းပေါင်းပေါ့..အလှုတွေမှာ
ကျွေးတတ်တယ်။ဝယ်လာတာနဲနဲမာတယ်..။ဒါနဲ့ကိုယ့်ဖာသာကိုယ်လုပ်စားတာ..ပေါ့..
တွေ့လား...ကြံသကာကိုအများကြီးမထဲ့လို့အရောင်မရဲတာပါ။အုန်းသီးဖတ်လေးတွေပါထဲ့ထားတော့ အုန်းနို့ နံလေးမွှေးပြီး စားကောင်းလိုက်တာ...မနက်စာအတွက်အများကြီးလုပ်ထားပြီး တနေ့နဲနဲစီစားတယ်။
အထဲမှာဖော့ဗူးလေးနဲ့၃ဗူးပါတယ်။တခါလုပ်စားရင်တဗူးနူန်းနဲ့၊ထမင်းနဲ့တခါကြော်စားတယ်။ ဒီတခါကဂျင်းနဲ့ငရုတ်သီးနဲ့ကြက်သွန်မိတ်(တကယ်ဆိုနံနံပင်ထဲ့ရတာပါ မရှိလို့) ကျွတ်ကျွတ်ကြော်စားတယ်။ထမင်းပူပူလေးနဲ့စားလို့ကောင်းတယ်လေ...။
တဗူးဆိုပုဂံလုံးရဲ့ဖင်ကပ်ကလေးဘဲရတာ....။
နောက်နေ့နံနံပင်နဲ့ကြော်ထားတာ...
အိမ်မှာဂျင်းသုပ်စားချင်လို့ပုဇွန်ခြောက်ရှာဝယ်တာ မိတ်အင်ချိုင်းနားဘဲတွေ့မိတယ်...။ဟင်းဟင်း...
အသက်သာအသေခံမယ် မိတ်အင်ချိုင်းနားနဲ့ရောဂါအဖြစ်မခံချင်ပါဘူး။တနေ့ကသတင်းထဲမှာတွေ့မိတယ်
တိရိစ္ဆာန်စွန့်ပစ်ပစ္စည်းတွေနဲ့ဆီချက်ပြီးစားသောက်ကုန်လုပ်ငန်းတွေဆိုင်တွေပြန်သွင်းတာတဲ့...။
တရုတ်ပြည်မရောက်ဖူးတာဘဲ ကျေးဇူးတင်ရမလိုလို..မိတ်အင်ချိုင်းနားကို..သူတို့တိုင်းပြည်မှာဘဲသုံးကြ
ပါစေလေ...ကိုယ်တို့တော့ခပ်ဝေးဝေးရှောင်နေနိုင်ရင်အကောင်းဆုံးပါဘဲ...။
ဒီတော့ ကိုယ်တိုင်မူလလက်ဟောင်း ပုဇွန်ခြောက်လုပ်ပြီး စားကြည့်တာ မဆိုးဘူးဗျ။ဆားလည်းပေါ့သလားမမေးနဲ့...ဆားကိုမထဲ့မိလို့..နောက်တခါဆားနဲ့နယ်ပြီးပြန်လုပ်ရတယ်..။
ကျက်ပြီးခဲထားတဲ့အကောင်အသေးဆုံးပုဇွန်ကိုရေဆေးပြီး ဒယ်အိုးထဲထဲ့လှော်..ရေခန်းတာနဲ့အိုဝင်မှာ ၁ရဝ
လောက်အပူပေးပြီး ၄၅ မိန်စ်လောက်ပစ်ထားလိုက်တာ..ကြွတ်ရွှနေတဲ့ပုဇွန်ခြောက်ရလာတာဘဲ...
တခါတလေလည်းကင်စား...အသားမလိုပါဘူးခင်ဗျား...ခရမ်းချဉ်သီးထောင်း၊ပဲပြားကင်၊ပဲနီလေးဟင်းရည်နဲ့
တို့စရာအသီးအရွှက်တပန်းကန်..ဆို...ကျမရဲ့နတ်သုဓ္ဒာ.ပါဘဲလေ...
ငရုတ်သီးရှိရင်ထဲ့ဖြစ်တယ်..။ငရုတ်သီးတောင့်ကြော်နဲ့ပိုလိုက်တယ်...။ပဲစားပြီးပဲများပါတယ်..:P
အိတ်သွန်ဖာမှောက်ပွဲနဲ့ဘလော့ဒေးနေ့ဆိုတာလည်း..တပတ်လောက်တောင်ကြာခဲ့ပြီဆိုတော့...
တရေးနိုးမှထအော်သလိုဖြစ်နေပါပြီလေ..ဟီး..happy blogger day...
ဒါပေမဲ့ မယ်မီးတော့ အိတ်ဘဲသွန်ပြတာဟုတ်ပါဘူးနော်...
ဘဝတခုလုံးသွန်မှောက်ပြသ ဘလော့ကင်းနေပါကြောင်း.... :)))))
အော်...ဒါနဲ့...ကျမရဲ့မိတ်ဆွေများဘာဟင်းတွေချက်စားကြပါသလဲရှင်....
ဝယ်စားလိုက်ချက်စားလိုက်နဲ့..ကျမလိုပေါ့နော်...ကျမဟင်းတွေကတဖြေးဖြေးနဲ့ဆီတွေပျောက်လို့ခြောက်
တောက်တောက်တွေဖြစ်ကုန်ပါပြီ....ကျမ်းမာရေး..လေနော်...^_^
ချက်စားဝယ်စား(၁)
အသားမပါရင္မစားခ်င္ဘူး..
ReplyDeleteဟဟ..စတာေနာ္..
km
ပါနာတိပါတာ..
Deleteမပါရင္ ဟာတာတိဟာတာ..
ဒီလိုလား..
:P
ဟီး...စာလုံးေပါင္းမွားသြားတယ္
Deleteပါဏာတိပါတာ..
ဂလိုေလးျဖစ္ရမွာ...
How are you meemee?
ReplyDeleteLong time no see...
Take care..
anyway keep going..
cheer you up..
Hi there!!!
DeleteThanks you very much :)
ေခါက္ယာဂုေလးစားခ်င္တယ္ေတာ႔.... အစားအစာေတြစံုေနတာပါပဲလားမမီးရယ္..ဆုျမတ္က တို႔ဖူးမၾကိဳက္ဘူး ။ ဆုျမတ္ရဲ႕ေတာင္ႀကီးသားကေတာ႔တုိ႔ဖူးအရမ္းႀကိဳက္တာ... း) စကားမစပ္ မမီးဆုိရင္ဟင္းထုပ္ေကာင္းေကာင္းလုပ္တတ္မလားပဲ ။ ဆုျမတ္လုပ္ၾကည္႔တာဘယ္လိုမွအဆင္မေျပဘူး ။ ငေပ်ာရြက္ကလည္းမရွိေတာ႔ ပလတ္စတိတ္နဲ႔ထုတ္ရတာေလ..။ ဘာေတြမွားလဲမသိဘူး ။ သံုးခါရွိျပီ သံုးခါလံုးအဆင္မေျပဘူး ။ အဆာပလာကေတာ႔ ဆန္မႈန္႔တစ္ထုပ္ ၊ ေကာက္ညွင္းမႈန္႔တစ္ဇြန္း ၊ ခ၇မ္းခ်ဥ္သီး ၊ ၾကက္သြန္မိတ္ကို ေရၾကဲၾကဲနဲ႔ေပါင္းတာပါပဲ ။အျမဲတမ္းမာမာသြားလို႔ဘယ္လိုလုပ္ရမွန္းမသိေတာ႔ဘူး ။ ခ်က္နည္းေလးသင္ေပးပါဦးေနာ္ မမီး း) လုပ္ေကြ်းခ်င္လို႔ ။
ReplyDeleteခ်စ္တ႔ဲ
ဆုျမတ္
ကိုယ္လည္းငေပ်ာရြက္မရွိေတာ့
Deleteဒီလိုဘဲပလပ္စတိတ္အၾကည္ေလးနဲ ့ေပါင္းတာဘဲ..
ဆန္မွဳန္ ့ကဘာဆန္အမ်ဳိးအစားလည္း..
ကိုယ္ဆိုေကာက္ညွင္းေတာင္မထဲ့ပါဘူး..
ေျပာင္းဖုူးမွဳန္ ့နဲနဲထဲ့ၾကည့္ပါလား..
ၾကက္သြန္မိတ္ကိုေတာ့မ်ားမ်ားသာထဲ့ပါ။
ဆီနဲနဲ၊ဂ်င္း၊ၾကက္သြန္ျဖဴ ညက္ညက္ေထာင္းနဲနဲ၊
ဆား၊အရသာေလးေလးႀကိဳက္ရင္ငါးပိနဲနဲထဲ့၊
အသားမွဳန့္ေတြမထဲ့ပါနဲ ့၊နံတယ္။
အသားထဲ့ခ်င္ရင္ထဲ့ပါ(ဝက္သားအဆီပါရင္ပိုေကာင္းတယ္တဲ့)။
ေရထဲ့ၿပီးေမႊ၊ခနေတာ့ႏွပ္ထားရေသးတယ္..။
သိပ္ႀကီးျပစ္ေနစရာမလိုသလိုႀကဲႀကဲႀကီးလည္းဟုတ္ဘူး...။
သိပ္အၾကာႀကီးေတာ့မေပါင္းနဲ ့ေလ။
အလြန္ဆုံး ၄၅ မိနစ္ေလာက္ဆိုရၿပီ..။
မာတာ..ဆီမပါလို ့မ်ားလား..မသိဘူးေကာ..။
ေနာက္တခါစမ္းေပါင္းၾကည့္ေလ..။
မူရင္းကအင္းသားအစားအစာပါ..။
ရွမ္းလိုေတာင္ ေညာင္ေရႊကမုန္ ့လို ့ေခၚတာဘဲ.။
အဆင္ေျပပါေစေနာ္.. :)
အိမ္ေျပ ာင္းတာကူမဲ့သူမရွိေတာ့ေတာ္ေတာ္ပင္ပန္းမယ္။ ကုုိယ္ေတြကူမဲ့သူရွိတာေတာင္အီစလံကိုုေ၀ေနတာဘဲ။
ReplyDeleteရွမ္း သိုု ့ျမန္မာတုုိဖူး ၾကိဳက္တယ္။ ပဲျပားကေတာ့ သုုတ္စားအစာသြတ္စားရင္ၾကိဳက္ေပမဲ့ က်န္တာသိပ္မၾကိဳက္ဘူး။
Spinach cheese အတဲြဆုုိေတာ္ေတာ္မ်ားမ်ားပံုုစံၾကိဳက္တယ္။
ပီဇာပူရင္စားတယ္။ အေအးလုုံုုး၀မစားခ်င္။
အၾကိဳက္ဆံုုးကေတာ့ ပဲပုုတ္ပါဘဲရွင္။
ကုုိယ္လည္းတစ္ဘူးကိုုတစ္ခါခ်က္တယ္။ အေတာ္ပါဘဲ။ နဲေပမဲ့။
ပုုဇြန္ေျခာက္လုုပ္တာမိုုက္တယ္ကြာ။ း))
အိုု္င္အိုုရာ
၂ရက္ေတာင္...ဖ်ားသြားလို ့ :(
Deleteပဲျပားေတြ ကႀကီးဆိုင္သြားရင္
အၿမဲတမ်ဳိးၿပီးတမ်ဳိးလုပ္ၿပီးအျမည္းေပးတယ္ေလ။
တကယ္စားေကာင္းတယ္..။
သူတို ့ေတြဒီလိုစားလို ့ဂ်ပန္မေလး၊ကႀကီးမေလးေတြ၊
အသားအရည္ေလးလွေနတာလားမသိဘူး..
အဟီး..လွခ်င္လို ့လိုက္စားတာေလ...။
Soybean ကအရမ္းေကာင္းတယ္ဆိုလို ့ပါ..အဟဲ..
ပုဇြန္ေျခာက္နဲ ့ဂ်င္းသုပ္ကပိုမိုက္တာ..သိလား.. :)
ပီဇာေတာ့ၾကိဳက္ဘူး..
ReplyDeleteပဲျပားေတာ့ေရလည္ၾကိဳက္တယ္
တီတီမီးလိုပဲ အသားမပါလဲပဲျပားတုိ႔ ပဲတုိ႔ အသီးအရြက္တုိ႔ပါရင္ထမင္းျမိန္တယ္..:)
Yummy Yummy ရွလြတ္
ေကာင္းတယ္...
Deleteအသီးအရႊက္မ်ားမ်ားစား..
ဒါေပမဲ့ မစားခင္
ေရ...အမ်ားႀကီးနဲ ့စိမ္ထားဖို ့မေမ့နဲ ့ေနာ္
ၿပီးေသေသခ်ာခ်ာေဆး...
:)))
အစပိုင္းၾကည့္ေတာ့ အီလည္လည္ျဖစ္သြားတယ္မမီး...။ ေနာက္ပိုက္းဟင္းေလးေတြက အိမ္ခ်က္ေလးေတြဆိုတာ့ သေရေတာင္က်တယ္ ဟိဟိ..။ အိမ္ေျပာင္းေတာ့ ေတာ္ေတာ္ေလးပင္ပန္းသြားတဲ႔ၾကားက ဘေလာ့ကစာဖတ္သူေတြအတြက္...ၾကိဳးစားျပီး ပံုေတြတင္ေပးတာေက်ုးဇူးပါ... ဟက္ပီဘီလိတ္တစ္ဘေလာ့ေဒးပါ..။
ReplyDeleteဟက္ပီဘီလိတ္တစ္ဘေလာ့ေဒးပါ..
Deleteမိုးေငြ ့ေလးေရ...
ဟိုခ်က္ဒီခ်က္..ဘာခ်က္ရမလဲဆို..
သူမ်ားေတြဆီကသြားေခ်ာင္း...
ဒါနဲ ့....
အုန္းႏို ့ေခါက္ဆဲြအရမ္းႀကိဳက္တာေပါ့။
:))
မမီးငယ္ ခ်က္ထားတဲ့ ေအာက္ဆံုးဟင္း ၂ခြက္...အရမ္း အရမ္းကိုေကာင္းမယ့္ပံုပဲ... ပဲပုပ္ခ်က္လည္းႀကိဳက္တယ္။ အရည္စပ္စပ္ေလးခ်က္ၿပီး မုန္ညင္း႐ြက္ျပဳတ္ေလးနဲ႔ ကပ္စား... ႐ွလြတ္.. :)
ReplyDeleteပဲျပားဟင္း...ေလ..ကိုယ္လည္းအရမ္းႀကိဳက္။
Deleteပဲပုပ္ခ်က္ဆိမ့္ဆိမ့္ေလး၊ငရုတ္သီးစပ္စပ္ေလး၊
ခရမ္းခ်ဥ္အရသာမွာမုန္ညွင္းအရသာသက္သက္ေလးနဲ ့ဆို...
အိုး...heaven ေပါ့ေနာ္...
ေနာက္တခါခ်က္မွ ပုံေလးတင္အုံးမယ္ :)
အေပၚကညီမတေယာက္ေမးထားတာ ကိုယ္လည္းၾကံဳဖူးလို႔ မမီးငယ္အစားေျဖေပးလိုက္တယ္ေနာ္..ကိုယ္လုပ္တုန္းကလည္း မာေနတာနဲ႔ ေနာက္ေတာ့မွ စမ္းသပ္ရင္း သိသြားတယ္။ ဆန္မႈန္႕နဲ႔ ၾကက္သြန္ၿမိတ္အခ်ဳိးအဆ မမွန္လုိ႔ပါ။ ဆန္မႈန္႔ကို နည္းနည္းပဲထည့္၊ ၾကက္သြန္ျမိတ္မတရားမ်ားမ်ားထည့္၊ အခ်ဳိးအဆ အတိအက် မေျပာႏုိင္တာ ခြင့္လႊတ္ပါ။ ဆီေလးနည္းနည္းလည္းထည့္။ ဒါဆိုရၿပီ။
ReplyDeleteအရမ္းခ်စ္စရာေကာင္းတဲ့စူးႏြယ္ေလး...
Deleteဟုတ္တယ္..ကိုယ္လည္းတိတိက်က်
အခ်ဳိးအစားေျပာပါဆိုရင္မေျပာတတ္ဘူး
အင္းသားဟင္းထုတ္ဆိုရင္ၾကက္သြန္ၿမိတ္မ်ားမ်ားဘဲ..
ၾကက္သြန္ၿမိတ္ကထြက္တဲ့အခ်ဳိရည္ကဟင္းထုတ္ကို
ေမႊးၿပီးအိေအာင္လုပ္တာလား..မသိပါဘူး..
ရွမ္းေတြက်ေတာ့နဲနဲဘဲထဲ့တတ္တယ္..
ကဲ...ဆုျမတ္မိုးေလးေရ..အဆင္ေျပရင္
ပို ့လာေပးအုံး..ျမည္းၾကည့္ရေအာင္..
း)))
အနီးအနားဆို လာကူေပးခ်င္သား...အိမ္ေၿပာင္းတာ ဘယ္ေလာက္ပင္ပန္းမွန္း ကိုယ္တိုင္ ခံစားဖူးလို ့ သိတယ္..ပုဇြန္ေၿခာက္လုပ္နည္းက မိုက္တယ္...သာမီးက ပင္လယ္သူဆိုေတာ့ ပဲပုပ္တို ့၊ ပဲၿပားတို ့ သိပ္မၾကိ ုက္ေပမယ့္ စံုေအာင္ေတာ့ စားေနတယ္...ဟတ္ပီးဘီလိတ္တက္စ္ ဘေလာ့ေဒး မမီး...ေပ်ာ္ရႊင္စြာ ဘေလာ့ဂင္း ၾကပါစို ့...း)
ReplyDeleteေကာင္းမယ္ထင္တာေလးေတြ
Deleteလူနဲ ့တဲ့တာေလးေတြ
မႀကိဳက္လည္းစားရင္းက
ႀကိဳက္သြားတာ..
ေနာက္တခါဆိုအကူေခၚမယ္ေနာ္..:)
စားစရာေတြ ၾကည့္ရတာ သြားရည္ေတြ က်လာတယ္ မမီးငယ္ရယ္.... စူးႏြယ္ေလးေျပာလိုု႕ ေရာက္လာပါတယ္ အျမဲတမ္းလာဖတ္ေတာ့မယ္
ReplyDeleteKai..မၾကာမၾကာလာပါ..
Deleteအၿမဲလာပါ..အဟဲ..
welcome ပါ..
မမီးရယ္ ခုမိတ္အင္ ခ်ဳိင္နားကို သူတို႕ကိုယ္တိုင္ေတာင္ မသံုးေတာ႕ပါဘူးကြယ္
ReplyDeleteယုတ္စြအဆံုး iphone ေတာင္ ေဟာင္ေကာင္ကေနလာ၀ယ္ပါသတဲ႕
ဘာလို႕လဲဆိုေတာ႕ သူတို႕လဲ မိတ္အင္ခ်ဳိင္နား ေၾကာက္လွပါသတဲ႕..
တခါခါလည္း..
Deleteလူမ်ုိးနဲ ့သိမ္းက်ဳံးေျပာလို ့မျဖစ္ေတာ့ဘူးေနာ္၊
လူတဦးခ်င္းရဲ ့စာရိတၱနဲ ့ဘဲဆိုင္တယ္လို ့ေျပာရမွာ။
ဒါေပမဲ့မဟုတ္တာကလည္း၊
ဒင္းတို ့ဆီကဘဲလာေတာ့ခက္တယ္..ေနာ့္