ကျမတော့ ထမင်းနဲ့ခေါက်ဆွဲဆိုရင်ခေါက်ဆွဲဘဲရွေးမယ်..။ဘယ်အချိန် ဘယ်နေရာမှာမဆို စားနိုင်ပါတယ်။
အဲဒီတော့ ဘယ်သွားသွားဘယ်နေရာရောက်ရောက်ခေါက်ဆွဲဘဲမှာစားပါတယ်တခြားမမှာတတ်လို့ပါ.:((
တခါတလေလည်းအဆင်ပြေပါတယ်..။တခါတလေလည်း စားလည်းမစားခြင်ထားပစ်ခဲ့ရမှာလည်းနှမြော..။
မိန်းခလေးတွေလေ..ဈေးကြီးလို့နှမြော စားမကုန်လို့နှမြော.( ကျမရဲ့မကောင်းတဲ့အကျင့်တွေပေါ့)

နေမကောင်းလို့သာမှာစားတာ..နိုးနိုးပါဘဲ

ငန်တယ်.sea food noddle ဆိုပြီးဗျာ. စိတ်ထဲမယ်ဗြဲလရမ်းကြီး ကောင်းဘူး...


ဆီတပိသာနဲ့ ဝက်နံရိုးက သပ်သပ်ရောက်လာပါတယ်.။
ဘူတာရုံတခုခု နားက ရှော့ပ်ပင်းစင်တာတခုထဲကလို့မှတ်မိပါတယ် ငိုချင်သွားပါတယ်.။


ကောင်းမကောင်းစဉ်းစားပေးချိန်မတောင်မရလိုက်ဘူး။
၁ဝ ပေါင်ကျော်ကျော်ပေးရတယ်.တကယ်ကောင်းတယ်..။

နောက်ဆုံးတော့ ဘယ်နေရာကခေါက်ဆွဲဘဲဖြစ်ဖြစ်ကျမရဲ့ခေါက်ဆွဲကိုဘယ်မှီကြမလဲ
ဆီမပါ ရိုးစင်းပေမဲ့ အင်မတန်မှစားကောင်းပါတယ် ..ဟဲဟဲ...:P
ဟုတ္ပါ႔ ၀က္နံရိုးက ဆီမ်ားလိုက္တာေနာ္
ReplyDeleteတို႔ေတာ႔ ဂ်ုဳံေခါက္ဆဲြထက္ ဆန္ေခါက္ဆဲြကို ပိုၾကိဳက္တယ္။ ဆီသိပ္မပါတဲ့ ေခါက္ဆဲြဆို ပိုေကာင္း :D
ဟုတ္တယ္.ကိုယ္လည္း
ReplyDeleteဆန္ေခါက္ဆဲြအရည္နဲ ့ပိုၾကိုက္တယ္
က်ဳိင္းတုံကအမဲလုံးေခါက္ဆဲြဆို
ေကာင္းမွေကာင္း..
ေနာက္ျပီးဆီေတြပါေနရင္ဘယ္လိုလုပ္
အရည္ေသာက္လို ့ရမွာလဲေနာ္..
:))
ဆန္နဲ႔လုပ္တဲ႔ ေခါက္ဆဲြထဲမွာဆိုလည္း ေရစိမ္ဖတ္နဲ႔မုန္႔တီဖတ္ပဲ ႀကိဳက္တယ္။ ဟိ...ေၾကးမ်ားတယ္ေနာ္။ ႐ွမ္းေခါက္ဆဲြ(ဆန္ေစး)နဲ႔ ဆန္ေခါက္ဆဲြ(ညွပ္ေခါက္ဆဲြ) မႀကိဳက္ဘူး။ က်ုဳ္ိင္းတံုမုန္႔တီ ၾကိဳက္တယ္၊ ေရစိမ္အရည္နဲ႔ ႀကိဳက္တယ္။ က်ဳိင္းတံုအမဲလံုးေခါက္ဆဲြႀကိဳက္တယ္။
ReplyDeleteမီးမီးေရ... အမဲလံုးေခါက္ဆဲြကို လုပ္နည္းေလး သိရင္ ေျပာျပပါလားဟင္။ တခါမွ ကိုယ္တိုင္ မလုပ္စားဖူးဘူး။
တတ္သေလာက္မွတ္သေလာက္
ReplyDeleteရမ္းတုပ္ေပးအုံးမယ္
စိတ္ခ်ေနာ္။ ဟီး