က်ဳိင္းရိုင္းခရီးသြားတာေရွ႔မဆက္ခင္ ခရမ္းေၾကာ္အုံးမွ..👌 ခရမ္းသီးကို ခရမ္းသီးႏွပ္ မီးဖုတ္သုပ္ သီးစုံ ဟင္းထဲေရာ..ဒီေလာက္ဘဲအစကခ်က္တတ္တာ။ ခုမွ တရုတ္စတိုင္ဟင္းေတြၾကည္႔ရင္းေတြ႔လာတာ။
သူတို႔နည္းလည္းပါ ကိုယ့္နည္းလည္းေရာ...သက္သတ္လႊတ္ဟင္းတခြက္ရလာေရာ😋
သိပ္အဆန္းႀကီးမဟုတ္ပါဘူး..။ ပုံထဲပါတာေတြ ဟင္းသီးဟင္းရြက္ဆီ ကိုးရီးယားငရုပ္သီးအႏွစ္ ဆား
ငရုပ္ေကာင္း ဟင္းခ်က္အရက္ ပဲငံျပာရည္ ခရုဆီ ငါးငံျပာရည္ ႏွမ္းဆီ( အင္း..သက္သတ္လႊတ္
ေျပာမရေတာ့ဘူးေပါ့ ခရုဆီနဲ႔ငံျပာရည္ပါေနတာ..ဟီး 😂)
ခ်ဳိခ်ဳိပူပူ ေသာက္လိုက္ရမွေနတာထိုင္တာရွိေတာ့တယ္။ ျမန္မာျပည္က ဟင္းခ်က္ဆရာႀကီးမ်ား ၉၉.၉၉%
ၾကက္သားမူန္႔သုံးၾကတယ္။ ဥပမာ ဒီခရမ္းသီးဆိုပါေတာ့ အသားမပါတဲ့အတြက္ ခရမ္းသီးအရသာထြက္
ေနရမွာေလ..ၾကက္သားမူန္႔သုံးေတာ့ ၾကက္သားအရသာျဖစ္သြားၿပီေပါ့ေနာ္..။ဒါကမယ္ငီးအေတြးပါေလ။
ေဟာ...ခရမ္းသီးခ်ဳိခ်ဥ္ရၿပီ ခ်ဳိခ်ဳိခ်ဥ္ၿပဳံးၿပဳံးေလး..ငရုပ္ေကာင္းပူပူေလးနဲ႔ ကိုခ်ဳးက်န္လို႔ ေခၚတဲ့ကႀကီးငရုပ္သီး
မစပ္တစပ္တခြက္...ထမင္းပူပူေလးနဲ႔ ငပိေထာင္းစပ္စပ္တခြက္ဆိုရင္..အိုေကပါၿပီ...အရည္ေသာက္
ကၾကက္ေပါင္း...
မစပ္တစပ္တခြက္...ထမင္းပူပူေလးနဲ႔ ငပိေထာင္းစပ္စပ္တခြက္ဆိုရင္..အိုေကပါၿပီ...အရည္ေသာက္
ကၾကက္ေပါင္း...
က်ားက်ားနလံထခါစ ရာသီအေျပာင္းဆိုေတာ့ ၾကက္အနက္ကို တရုတ္ေဆးနဲ႔ေပါင္းၿပီးေသာက္ ဒီၾကက္
ကအဆီမ်ားတယ္ အားလုံးခါြတာေတာင္ အဆီေဝ့ေနတာ...က်မဆီ တဂါလံဆိုရင္ ၆လေလာက္သုံး
ရတယ္..အဲ့လို..ဆီစားသုံးပုံက...😁😆 ေၾကာက္တာေလ...
အားလုံးဘဲရႊင္လန္းခ်မ္းေျမ႔ၾကပါေစရွင္
#meemeenage
ကအဆီမ်ားတယ္ အားလုံးခါြတာေတာင္ အဆီေဝ့ေနတာ...က်မဆီ တဂါလံဆိုရင္ ၆လေလာက္သုံး
ရတယ္..အဲ့လို..ဆီစားသုံးပုံက...😁😆 ေၾကာက္တာေလ...
အားလုံးဘဲရႊင္လန္းခ်မ္းေျမ႔ၾကပါေစရွင္
#meemeenage
0 comments:
Post a Comment