တေန ့က ဘဲကင္စားခ်င္လိုက္တာ.။
အနီးအနားက တရုတ္ဆိုင္မွာလည္းမရွိ...။
အဲဒီေတာ့ စမ္းသပ္ျပီးကင္ၾကည့္ဖုိ့ စိတ္ကူးျပီး.၊
လုပ္ၾကည့္တာ..လြယ္ပါတယ္ အခ်ိန္ၾကာတာတခုပါဘဲ...။
ဆား ငရုပ္ေကာင္း ရွာလာကာရည္ ပ်ားရည္ ပဲငံျပာရည္ ဟင္းခ်က္အရက္ ေျပာင္းဖူးမူန္ ့ ၾကက္သြန္မိတ္..၊
အားလုံး(ပဲငံျပာရည္ ကလဲြလို ့)...၊ေရပြက္ပြက္ဆူေအာင္တည္ျပီး ေရာၾကိဳလိုက္တယ္.။
ေျပာင္းဖူးမူန္ ့တဇြန္းေရေဖ်ာ္ျပီးေနာက္ဆုံးမွထဲ့ပါ ၿပီးမီးဖိုကခ်လိုက္တာနဲ ့..။
ျပင္ထားတဲ့ဘဲေကာင္ေပၚေျဖးေျဖးေလာင္းေပးပါ..။
ဒီလိုအသားတင္းတင္းေလးျဖစ္လာတယ္.။ က်မေတာ့ ၂ ခါလုပ္တယ္စိတ္ထဲမွာ
အသားနံၾကီးနံေနတယ္ထင္လို ့..။၃ နာရီၾကာေအာင္အခန္းအပူခ်ိန္မွာေလသလပ္ထားရပါတယ္...။
ျပီးမွ အပူခ်ိန္ ၃၀၀ဒီဂရီနဲ ့ ၃နာရီအို၀င္မွာဖုတ္ပါတယ္။
ပထမ ၁နာရီျပီးရင္ ဒီလိုေလးျဖစ္လာပါတယ္.။
တနာရီတခါအထက္ေအာက္လွန္ေပးရပါတယ္။
၃ နာရီျပည့္သြားျပီးရင္ ပဲငံျပာရည္ ပ်ားရည္ ရွာလကာရည္ ေရာျပီး၊
သူ့အေပၚမွာ လူးေပး(သုပ္တယ္ လိမ္းတယ္ ျဖန္းတယ္) မွန္တဲ့အသုံးအႏူန္းတာယူလိုက္ပါ:)))
ဗမာစာဟာတကယ္ကိုခက္ပါတယ္ေလ...(က်မအတြက္ေျပာတာပါ)...။
ျပီး ၄ဝဝ ဒီဂရီနဲ ့ေနာက္ဆုံး ၁နာရီေပါ့...။
က်မကဆီအမ်ားၾကီးထြက္သြားေအာင္၊ဓါးရာေတြအမ်ားၾကီးေပးလိုက္လို ့..၊ဆီေခ်ာက္သလိုျဖစ္ေနတယ္။
ေအာက္ခံဗန္းမွာဆီေတြအမ်ားၾကီးရတယ္။အခ်ဥ္ေထာင္းေလးနဲ့ဆိုေကာင္းမွေကာင္း...။
က်န္တဲ့အရုိးေတြကိုဒီေန့ တုံယမ္းခ်က္မယ္..ဟား..ပထမဦးဆုံးစမ္းသပ္တာဆိုေပမဲ့၊
အီကိုယ့္လက္ရာေလးဘယ္ဆိုးလို ့လဲ...
ဌဲ ဌဲ ဌဲ...:P ...မယ္မီးမီး ...
စားမယ္ စားမယ္ စားခ်င္တယ္
ReplyDeleteသူေျပာေတာ႔လည္း လြယ္သလိုပဲ ဒါေပမယ္႔ မလြယ္ဘူးထင္တယ္...
ဒီမွာေတာ႔ ၀ယ္စားျဖစ္တယ္ အ႐ိုးမပါ ဘဲႂကြပ္ဆိုေပမယ္႔ ဗမာျပည္ကဘဲကင္အ႐ိုးနဲ႔ဟာကို ပိုႀကိဳက္တယ္
လြယ္တယ္ေလ.စူးႏြယ္ေလးရယ္
ReplyDeleteoven ထဲပစ္ထားျပီးအျပင္မွာ
လုပ္ခ်င္တာေတြလုပ္လို့ရတယ္ေလ:))
က်မေတာ့ BKK ကMK မွာအျမဲစားေလ့ရွိတယ္.
ေကာင္းမွေကာင္းဘဲ..
"၃ နာရီၾကာေအာင္အခန္းအပူခ်ိန္မွာ
ReplyDeleteေလသလပ္ထားရပါတယ္"
အဲလို မလုပ္သင့္ပါဘူး။ အပူခ်ိန္ ၄၇ ဒီဂရီမွာ ၂ နာရီထက္ ပိုေအာင္ထားရင္ ဘက္တီးရီးယားေတြ စ ေပါျျပီး အသား မလတ္ဆတ္ေတာ့ပါ။ အနံ႕ အရသာ ပ်က္ယြင္းသြားပါတယ္။ အသားေတြ အညီွနံ႕ ျပင္းတာ အဲလို မသင့္ေတာ္တဲ့ အပူခ်ိန္မွာ ထားတာ ၾကာသြားလို႕ စ ပုတ္လာတဲ့ သေဘာပါ။ မခ်က္မျခင္း ေရခဲေသတၱာထဲမွဘဲထားရပါမယ္။
က်မလည္းသူမ်ားေတြလုပ္နည္း
ReplyDeleteေရးထားတဲ့အတုိင္းလုပ္တာပါ
internet မွာရွာေဖြေတြ့ရွိတာပါ..
ဒါေပမဲ့ ေရပူပူေလာင္းျပီးမွထား
တယ္ဆိုေတာ့..ပုပ္သိုးျပီလို့ေတာ့
မထင္မိပါဘူး.
ဘာဘဲျဖစ္ျဖစ္က်မလည္း
ဟင္းခ်က္ခပ္ညံညံထဲကပါ..
အျမဲတမ္းစမ္းသပ္ခ်က္ျပုတ္ေနရတုံးပါဘဲ.
ခုလိုေျပာျပတာလဲေက်းဇူးေနာ့္.:))